Om oss

Hvem vi er

Velkommen til EU WEED FARM hvor dine toppklasse Kush-stammer og patroner er tilgjengelige til forbløffende priser! Vi har jobbet de siste 11 årene nå, og det er vår prioritet å oppfylle kundene våre. Vi er #1 medisinsk marihuana nettbutikk kjent for vår kvalitet og våre tjenester og ansatte.

Vi tilbyr et bredt utvalg av stammer fra Indica, Sativa og Hybrid, vape, konsentrat, voks og mange andre produkter.

Vi har kategorier som går fra Indica, Sativa, Crossbreed og Marihuana Oil. Vi har demonstrert vår pålitelighet og komfort i en reell forstand til et stort antall fornøyde kunder. Vi er opptatt av å betjene våre kunder, og oppfyllelsen deres er vårt behov. Vi tar sikte på å bygge et ekstraordinært forhold til kundene våre slik at de skal føle seg fornøyde med produktene våre og enkelt handle hos oss der kvaliteten er sikret.

Vi tilbyr i tillegg forsendelse til dørstokken din med GLS Pakkeservice, Royal Mail, Transco Logistics Inc, sammen med side USPS, DHL, FedEx og UPS. Det er noen fordeler du bør oppnå når du handler i butikken vår!!

Vi tilbyr 100 prosent ubetinget løfte selv etter at du har foretatt et kjøp.

Hvert minutt hver dag Kundehjelp.

Alle våre marihuanaprodukter er betydelig vakuumforseglet, noe som gjør dem uparfymerte og ubemerket. Transport er basert på bunting som er grunnen til at vi gjør alt 100 prosent sikkert og sparer for kundene våre. Vi tilbyr gratis levering.

Det raske og sikre transportsystemet over hele Europa, USA, Canada, Storbritannia, Australia og rundt om i verden.

Noen av tiden forlater vi lager imidlertid med din autorisasjon.

Vi tilbyr deg 100 prosent toppkvalitetsprodukter, 100 prosent komplett vaktsom transport og 100 prosent effektiv formidling.

Hvis du har problemer med å bestemme deg for den beste avgjørelsen, vennligst ikke bruk et øyeblikk til å kontakte oss for å få hjelp. For vi foreskriver faktisk belastninger til kjøpere avhengig av deres røykevaner