FORSENDELSE OG LEVERING

Prioritetspost

EU WEED FARM dispensary transporterer med operationer, logistikpost, UPS, USPS, FedX, EMS og dynamit, underskrevet papirarbejde til femstjernet transport. Fuldstændig identificerbar og der skal ikke mærkes på sortimentet.

Sporing af din ordre

Du kan i det væsentlige følge din anmodning fra vores side ligetil og få betydelige følgedata eller logge ind på dit foretrukne messenger-websted og spore forsendelse, se den aktuelle status for din anmodning. Du vil ligeledes modtage en e-mail, efter at vi transporterer din anmodning med følgende oplysninger (hvis det er skønsmæssigt). Hvis du ønsker hjælp, så kontakt os.

BEMÆRK: Hvis du antager, at du ikke får nogen data, der indeholder dine anmodningsoplysninger, skal du faktisk tage et kig på din spam, for nu og igen bliver beskeder sendt til spamboksen.

Garanteret levering (kun sporede ordrer).

Hvis din anmodning på nogen måde ikke er dukket op inden for fem arbejdsdage, vil du betale regningen for en gratis genforsendelse (så at sige fulgte ordrer). Hvorom alting er, forudsat at varen er blevet beslaglagt af skik og brug, vil vi tilbyde en genforsendelse, mens vi blomstrer for at sende alle anmodninger 100 procent opmærksomt.

Diskret forsendelsesproces

NB: For komplicerede produkter begrænset i henhold til individuelle statslige love;

  • Dobbelt vakuumforsegling og hemmelighedsbundt på alle forespørgsler, så det ikke kan genkendes duft af hunde (hunde) eller elektroniske sniffere.
  • Forudsat at din forsendelse ikke dukker op, kan vi give dig bekræftelse af forsendelsen, og du er rettet op, men vil ikke give nogen rabatter, undtagen hvis det er vores fejl.
  • Ting er kyndigt pakket ind i glat plastik, har ingen lugt, ingen x-beam infiltration og kan ikke genkendes selv med partikelscanneren. derefter, på det tidspunkt, bundtet i en PlayStation- eller X-box-beholder, så køberen får ting som at få et nyligt anmodet spil.
  • Vi sender i virkeligheden også modificerede bundter (politisk fastsatte), der omgår hver enkelt tilpasset check. For at undgå at banke, vil tingene komme i små bundter. Mange ting, for eksempel hash og gyldent glas kan sendes gennem en niveaukuvert. Denne konvolut vil blive leveret med post.
  • Vi bør advares inden for 24 timer fra overførselstidspunktet, forudsat at der mangler noget i anmodningen, eller på den anden side hvis en vare er defekt. Vi kan ikke anerkende nogen meddelelser efter 24 timer.

Leveringstid

Vi transporterer ordrerne ud inden for 24 timer alt taget i betragtning, når vi har modtaget og bekræftet raten. Vi giver dig følgende nummer for at følge pakkeudviklingen. Alle pakker er taktfulde og sikre (Jiffy-sække og æsker eller konvolutter).

Fragt og leveringsgebyr

Standardtransport er gratis på alle anmodninger bortset fra ordrer, der er udsat for fremskyndet service, som er 5 pund (24 timer eller 24 timers transport). Alle offentlige ordrer bør sendes inden for 48 timer fra vores erfaring. Ordrer på tværs af USA, CANADA, Storbritannien og UAE sendes generelt inden for 3-4 hverdage.

Vi sender en tabt pakke igen

Kontakt os venligst, hvis du ikke modtager din pakke inden for 3 arbejdsdage og 5 arbejdsdage for resten af ​​verden, og vi vil se nærmere på dette. Hvis det ikke er for meget besvær, så inkorporer dit ordre-id og dit følgende nummer i din besked til os.

Returnering og erstatninger

I det usandsynlige tilfælde, at du modtager det forkerte produkt eller et produkt, der ikke lever op til dine forventninger. Du skal blot give os besked, så vi kan arrangere en udveksling. Vi behandler dette, så snart vi modtager og kontrollerer det forkerte produkt. På grund af virksomhedens karakter, når din ordre forlader vores facilitet, vil du ikke kvalificere dig til nogen refusion eller returnering, så husk på, at alt salg er ENDELIG. Du har indtil købstidspunktet til tidspunktet for afsendelse til at annullere eller ændre din ordre. Et tillæg på 10 % vil gælde for enhver aflysning.

Vi gør alt vores bedste for at tilbyde en SIKKER, SIKKER og DISKRET levering, og vi giver dig også en garanti for, at alle dine ordrer kommer igennem de forskellige skikke i dit land.

  1. BEMÆRK: Sørg for, at der ikke er fejl med din e-mailadresse, husadresse, telefonnumre. Vi ønsker ikke at sende ordrer ud til de forkerte personer og de forkerte adresser.
  2. 100 % risikofri og sikker levering til både hjemme- og postboksadresser.