Despre Noi

Cine suntem noi

Bun venit la EU WEED FARM, unde tulpinile și cartușele tale Kush de top sunt accesibile la prețuri uimitoare! Lucrăm în ultimii 11 ani și satisfacerea clienților noștri este prioritatea noastră. Suntem magazinul online de marijuana medicală numărul 1 cunoscut pentru calitatea noastră și pentru serviciile și personalul nostru.

Oferim o gamă largă de tulpini de la Indica, Sativa și Hybrid, vape, concentrat, ceară și multe alte produse.

Avem categorii de la Indica, Sativa, Crossbreed și Marijuana Oil. Am demonstrat fiabilitatea și confortul nostru într-un sens real unui număr mare de clienți mulțumiți. Suntem devotați de a servi clienții noștri și împlinirea lor este nevoia noastră. Ne propunem să construim o relație extraordinară cu clienții noștri, astfel încât aceștia să se simtă mulțumiți de produsele noastre și să facă cumpărături cu ușurință cu noi acolo unde calitatea este asigurată.

În plus, oferim expediere la ușa dumneavoastră folosind GLS Parcel Service, Royal Mail, Transco Logistics Inc, împreună cu USPS, DHL, FedEx și UPS. Există câteva beneficii pe care ar trebui să le obțineți când faceți cumpărături la Magazinul nostru!!

Oferim promisiune 100% necondiționată chiar și după ce ați făcut o achiziție.

Fiecare minut al fiecărei zile Asistență pentru clienți.

Toate produsele noastre de marijuana sunt sigilate în vid cu o creștere semnificativă, făcându-le fără parfum și neobservate. Transportul se bazează pe grupare, motiv pentru care asigurăm totul 100% sigur și economisim pentru clienții noștri. Oferim livrare gratuita.

Sistemul de transport rapid și sigur în toată Europa, SUA, Canada, Marea Britanie, Australia și în întreaga lume.

Uneori lăsăm Stoc cu autorizația dumneavoastră.

Vă oferim 100% produse de calitate superioară, 100% transport complet atent și 100% transport eficient.

În cazul în care aveți vreo problemă în stabilirea celei mai bune decizii, vă rugăm să nu rezervați niciun moment pentru a ne contacta pentru ajutor. Pentru că noi, în realitate, prescriem tulpini cumpărătorilor în funcție de obiceiurile lor de fumat