Over ons

Wie we zijn

Welkom bij EU WEED FARM waar je eersteklas Kush-soorten en -cartridges verkrijgbaar zijn tegen verbazingwekkende prijzen! We werken nu al 11 jaar en het vervullen van onze klanten is onze prioriteit. Wij zijn de #1 medische marihuana online winkel die bekend staat om onze kwaliteit en onze diensten en personeel.

We bieden een breed assortiment aan soorten gaande van Indica, Sativa en Hybride, vape, concentraten, wax en vele andere producten.

We hebben categorieën die gaan van Indica, Sativa, Crossbreed en Marihuana Oil. We hebben onze betrouwbaarheid en comfort in reële zin bewezen aan een groot aantal tevreden klanten. We zijn toegewijd aan het dienen van onze klanten en hun vervulling is onze behoefte. We streven ernaar een buitengewone relatie met onze klanten op te bouwen, zodat ze tevreden zijn met onze producten en gemakkelijk bij ons kunnen winkelen waar kwaliteit is gegarandeerd.

We bieden bovendien verzending tot aan uw deur met behulp van GLS Parcel Service, Royal Mail, Transco Logistics Inc, samen met USPS, DHL, FedEx en UPS. Er zijn enkele voordelen die u zou moeten krijgen als u in onze winkel winkelt!!

We bieden 100 procent onvoorwaardelijke belofte, zelfs nadat je een aankoop hebt gedaan.

Elke minuut van elke dag Klantenondersteuning.

Al onze marihuanaproducten zijn aanzienlijk vacuüm verzegeld, waardoor ze ongeparfumeerd en onopgemerkt zijn. Transport is gebaseerd op bundeling en daarom maken we alles 100 procent veilig en veilig voor onze klanten. Wij bieden gratis bezorging.

Het snelle en veilige transportsysteem in heel Europa, de VS, Canada, het VK, Australië en over de hele wereld.

Soms verlaten we Stock echter met uw toestemming.

Wij bieden u 100 procent producten van topkwaliteit, 100 procent compleet waakzaam transport en 100 procent effectief transport.

Als u een probleem heeft om de beste beslissing te nemen, neem dan geen moment de tijd om contact met ons op te nemen voor hulp. Want we schrijven in feite soorten voor aan kopers, afhankelijk van hun rookgewoonten