FRAKT OG LEVERING

Prioritert post

EU WEED FARM dispensary transporterer med drift, logistikkpost, UPS, USPS, FedX, EMS og dynamitt, signert papirarbeid for femstjerners transport. Fullstendig identifiserbar og trenger ikke merke på sortimentet.

Spor bestillingen din

Du kan i hovedsak følge forespørselen din fra nettstedet vårt på en enkel måte og få betydelige følgedata eller logge på det foretrukne messenger-nettstedet ditt og spore forsendelsen, se gjeldende status for forespørselen din. Du vil også motta en e-post etter at vi har transportert forespørselen din med følgende informasjon (hvis skjønn). Hvis du ønsker hjelp, ta kontakt med oss.

MERK: Forutsatt at du ikke får noen data som inneholder forespørselsinformasjonen din, ta en titt på søppelposten din, for av og til blir meldinger sendt til søppelpostboksen.

Garantert levering (kun sporede bestillinger).

Hvis forespørselen din på en eller annen måte ikke har dukket opp innen fem virkedager, vil du betale regningen for en gratis forsendelse (som det var fulgt bestillinger). Uansett, forutsatt at varen har blitt beslaglagt av skikken, vil vi tilby en ny forsendelse mens vi blomstrer for å sende alle forespørsler 100 prosent på vakt.

Diskret forsendelsesprosess

NB: For kompliserte produkter begrenset i henhold til individuelle statlige lover;

  • Todelt vakuumforsegling og hemmelighetspakke på alle forespørsler, slik at den ikke kan gjenkjennes duft av hunder (hjørnetanner) eller elektroniske sniffere.
  • Forutsatt at forsendelsen din ikke dukker opp, kan vi gi deg bekreftelse av forsendelsen, og du blir rettet opp, men vil ikke gi noen rabatter bortsett fra hvis det er vår feil.
  • Ting er fagmessig pakket inn i glatt plast, har ingen lukt, ingen x-beam infiltrasjon, og kan ikke gjenkjennes selv med partikkelskanneren. deretter, på det tidspunktet, samlet i en PlayStation- eller X-box-beholder slik at kjøperen får ting som å få et nylig forespurt spill.
  • Vi sender i virkeligheten også modifiserte pakker (politisk faste) som omgår hver eneste tilpassede sjekk. For å unngå å banke, vil ting komme i små bunter. Mange ting, for eksempel hasj og gullglass kan sendes gjennom en vaterkonvolutt. Denne konvolutten vil bli levert med post.
  • Vi bør advares innen 24 timer fra forsendelsestidspunktet, forutsatt at noe mangler fra forespørselen, eller på den annen side på grunn av sjansen for at en vare er defekt. Vi kan ikke godkjenne noen varsler etter 24 timer.

Leveringstid

Vi frakter ut bestillingene innen 24 timer alt tatt i betraktning når vi har mottatt og bekreftet avdraget. Vi gir deg følgende nummer for å følge pakkeutviklingen. Alle pakkene er taktfulle og sikre (Jiffy-sekker og esker eller konvolutter).

Frakt og leveringsgebyr

Standard transport er gratis på alle forespørsler bortsett fra bestillinger som er utsatt for fremskyndet service som er 5 pund (24 timer eller 24 timers forsendelse). Alle offentlige bestillinger bør formidles innen 48 timer fra vår erfaring. Bestillinger over hele USA, CANADA, Storbritannia og UAE sendes vanligvis innen 3-4 virkedager.

Vi sender en tapt pakke på nytt

Ta kontakt med oss ​​hvis du ikke får pakken din innen 3 virkedager og 5 virkedager for resten av verden, så skal vi se nærmere på dette. Hvis det ikke er for mye trøbbel, inkorporer bestillings-IDen din og følgende nummer i meldingen din til oss.

Returer og erstatninger

I det usannsynlige tilfellet at du mottar feil produkt eller produkt ikke oppfyller forventningene dine. Bare gi oss beskjed slik at vi kan ordne med bytte. Vi vil behandle dette så snart vi mottar og sjekker feil produkt. På grunn av virksomhetens natur vil du ikke kvalifisere deg for refusjon eller retur når bestillingen din forlater anlegget vårt, så husk at alt salg er ENDELIG. Du har til kjøpstidspunktet til tidspunktet for forsendelse for å kansellere eller endre bestillingen din. En tilleggsavgift på 10 % vil gjelde for enhver avbestilling.

Vi gjør alt vårt beste for å tilby en TRYGG, SIKKER og DISKRET levering, og vi gir deg også en garanti for at alle bestillingene dine kommer gjennom de forskjellige skikkene i ditt land.

  1. MERK: Sørg for at det ikke er feil med e-postadressen din, husadressen din, telefonnumrene. Vi ønsker ikke å sende bestillinger ut til feil personer og feil adresser.
  2. 100 % risikofri og sikker levering til både hjemme- og postboksadresser.