LIVRARE SI LIVRARE

Poștă prioritară

Poștă prioritară

Dispensarul EU WEED FARM transportă cu operațiuni, logistică Mail, UPS, USPS, FedX, EMS și dinamită, documente semnate pentru transportul de cinci stele. Complet identificabil și nu este nevoie de marcaj la sortiment.

Urmărirea comenzii dvs

În esență, puteți să vă urmați cererea de pe site-ul nostru și să obțineți următoarele date semnificative sau să vă conectați la site-ul dvs. de mesagerie preferat și să urmăriți expedierea, să vedeți starea curentă a solicitării dvs. De asemenea, veți primi un e-mail în urma căreia vă vom transporta solicitarea care detaliază următoarele informații (dacă este discreționar). Dacă doriți ajutor, mergeți mai departe și contactați-ne.

NOTĂ: Presupunând că nu primiți date care să conțină informațiile solicitate, aruncați o privire la spam-ul dvs., deoarece din când în când mesajele sunt trimise în caseta de spam.

Livrare garantată (numai comenzi urmărite).

Dacă, din orice posibilitate, cererea dvs. nu a apărut în termen de cinci zile lucrătoare, vă veți încadra în factura pentru o reexpediere gratuită (așa cum ar fi urmat comenzile). Oricum ar fi, presupunând că articolul a fost confiscat de obicei, vom oferi o reexpediere pe măsură ce vom înflori pentru a trimite toate Cererile 100% vigilenți.

Proces de livrare discret

NB: Pentru produse complicate restricționate conform legilor individuale ale statului;

  • Sigiliu dublu și pachet secret la toate cererile, astfel încât parfumul să nu poată fi recunoscut de către canini (canini) sau snifferele electronice.
  • Presupunând că expedierea dvs. nu apare, vă putem furniza verificarea expedierii și sunteți reparat, totuși nu vom oferi reduceri, cu excepția cazului în care este greșeala noastră.
  • Lucrurile sunt împachetate cu experiență în plastic alunecos, nu au miros, nu au infiltrații de fascicul X și nu pot fi recunoscute nici măcar cu scanerul de particule. apoi, în acel moment, sunt incluse într-un container PlayStation sau X-box, astfel încât cumpărătorul să primească lucruri precum obținerea unui joc solicitat recent.
  • De fapt, trimitem, de asemenea, pachete modificate (politic fix) care ocolesc fiecare verificare personalizată. Pentru a vă abține de la bătaie, lucrurile vor veni în mănunchiuri. Multe lucruri, de exemplu, hash și sticla aurie pot fi trimise printr-un plic nivelat. Acest plic va fi livrat prin poștă.
  • Ar trebui să fim avertizați în 24 de ore de la momentul transportului, presupunând că lipsește ceva din cerere sau, pe de altă parte, dacă un articol este defect. Nu putem accepta nicio notificare după 24 de ore.

Timpul de livrare

Transportăm comenzile în 24 de ore toate lucrurile luate în considerare odată ce primim și confirmăm rata. Vă oferim următorul număr pentru a urmări dezvoltarea pachetului. Toate pachetele sunt pline de tact și sigure (saci Jiffy și cutii sau plicuri).

Taxa de livrare si livrare

Transportul standard este gratuit pentru toate cererile, cu excepția comenzilor expuse unui serviciu accelerat, care costă 5 lire sterline (transport 24 de ore sau 24 de ore). Toate comenzile publice ar trebui să fie transmise în termen de 48 de ore de la experiența noastră. Comenzile din SUA, CANADA, Marea Britanie și Emiratele Arabe Unite sunt, în general, expediate în 3-4 zile lucrătoare.

Vom retrimite orice colet pierdut

Vă rugăm să ne contactați dacă nu primiți pachetul în 3 zile lucrătoare și 5 zile lucrătoare pentru restul lumii și vom vedea acest lucru. Dacă nu este prea mare problemă, includeți ID-ul comenzii și următorul număr în mesajul dvs. pentru noi.

Retururi și înlocuiri

În cazul puțin probabil în care primiți produsul sau produsul greșit, nu vă satisface așteptările. Pur și simplu anunțați-ne pentru a putea aranja un schimb. Vom procesa acest lucru de îndată ce primim și verificăm produsul incorect. Datorită naturii afacerii, odată ce comanda dumneavoastră părăsește unitatea noastră, nu vă veți califica pentru nicio rambursare sau returnare, așa că vă rugăm să rețineți că toate vânzările sunt FINALE. Aveți la dispoziție până la momentul achiziției până la momentul expedierii pentru a vă anula sau modifica comanda. Pentru orice anulare se va aplica o suprataxă de 10%.

Facem tot posibilul pentru a oferi o livrare SIGURĂ, SIGURĂ și DISCREȚĂ și, de asemenea, vă oferim garanția că toate comenzile dumneavoastră vor trece prin diferitele obiceiuri din țara dumneavoastră.

  1. NOTĂ: Asigurați-vă că nu există erori cu adresa dvs. de e-mail, adresa casei, numerele de telefon. Nu dorim să expediem comenzi către persoane greșite și adrese greșite.
  2. Livrare 100% fără riscuri și în siguranță atât la adresa de acasă, cât și la adresa de căsuță poștală.