Om os

Hvem vi er

Velkommen til EU WEED FARM, hvor dine Top notch Kush stammer og patroner er tilgængelige til forbløffende priser! Vi har arbejdet i de sidste 11 år nu, og det er vores prioritet at opfylde vores kunder. Vi er #1 medicinsk marihuana online butik kendt for vores kvalitet og vores tjenester og personale.

Vi tilbyder et bredt udvalg af stammer fra Indica, Sativa og Hybrid, vape, koncentrat, voks og mange andre produkter.

Vi har kategorier, der går fra Indica, Sativa, Crossbreed og Marihuana Oil. Vi har demonstreret vores pålidelighed og komfort i reel forstand til et stort antal tilfredse kunder. Vi er dedikerede til at servicere vores kunder, og deres opfyldelse er vores behov. Vi sigter mod at opbygge et ekstraordinært forhold til vores kunder, så de føler sig tilfredse med vores produkter og nemt handler hos os, hvor kvaliteten er sikret.

Vi tilbyder desuden forsendelse til dit dørtrin ved hjælp af GLS Pakkeservice, Royal Mail, Transco Logistics Inc, sammen med side USPS, DHL, FedEx og UPS. Der er nogle fordele, du bør opnå, når du handler i vores butik!!

Vi tilbyder 100 procent ubetinget løfte, selv efter du har foretaget et køb.

Hvert minut hver dag Kundehjælp.

Alle vores marihuanaprodukter er væsentligt øget vakuumforseglet, hvilket gør dem uparfumerede og ubemærkede. Transport er baseret på bundling, hvilket er grunden til, at vi gør alt 100 procent sikkert og sparer for vores kunder. Vi tilbyder gratis levering.

Det hurtige og sikre transportsystem over hele Europa, USA, Canada, Storbritannien, Australien og rundt om i verden.

Noget af tiden forlader vi lager dog med din tilladelse.

Vi tilbyder dig 100 procent topkvalitetsprodukter, 100 procent komplet vagtsom transport og 100 procent effektiv transport.

Hvis du har et problem med at finde den bedste beslutning, så lad være med at bruge et øjeblik på at kontakte os for at få hjælp. For vi ordinerer i virkeligheden belastninger til købere afhængigt af deres rygevaner