Frakt och leverans

FRAKT OCH LEVERANS

 

Prioriterad Post

EU WEED FARM dispensary transporterar med drift, logistikpost, UPS, USPS, FedX, EMS och dynamit, signerat papper för femstjärnigt transport. Fullständigt identifierbar och inget märke behövs på sortiment.

Spåra din beställning

Du kan i princip följa din förfrågan från vår sida direkt och få betydande följningsdata eller logga in på din favoritbudswebbplats och spåra leverans, se aktuell status för din förfrågan. Du kommer också att få ett e-postmeddelande efter att vi har skickat ut din förfrågan med följande information (om godtyckligt). Om du vill ha hjälp så varsågod och kontakta oss.

OBS: Om du antar att du inte får någon information som innehåller din förfrågan, ta en titt på din skräppost, för då och då skickas meddelanden till skräpposten.

Garanterad leverans (endast spårade beställningar).

Om din förfrågan på något sätt inte har dykt upp inom fem arbetsdagar, kommer du att betala räkningen för en gratis återsändning (som det var följt beställningar). Hur som helst, förutsatt att varan har tagits i beslag av seden, kommer vi att erbjuda en omsändning när vi blomstrar för att skicka alla förfrågningar 100 procent försiktigt.

Diskret fraktprocess

OBS: För komplicerade produkter begränsade enligt individuella statliga lagar;

  • Dubbelt vakuumförsegling och sekretesspaket på alla förfrågningar så att det inte kan kännas igen doft av hundar (hundar) eller elektroniska sniffers.
  • Förutsatt att din försändelse inte dyker upp kan vi förse dig med en verifiering av försändelsen och du är åtgärdad men ger inga rabatter förutom om det är vårt misstag.
  • Saker är skickligt inslagna i snygg plast, har ingen lukt, ingen x-beam infiltration och kan inte kännas igen ens med partikelskannern. sedan, vid den tidpunkten, paketerad i en PlayStation- eller X-box-behållare så att köparen får saker som att få ett nyligen begärt spel.
  • Vi skickar i själva verket på samma sätt modifierade paket (politiskt fastställda) som kringgår varje enskild anpassad kontroll. För att avstå från att dunka kommer saker och ting i små buntar. Många saker, till exempel hash och guldglas kan skickas genom ett nivåkuvert. Detta kuvert kommer att levereras med post.
  • Vi bör varnas inom 24 timmar från transporttiden, förutsatt att något saknas i förfrågan, eller å andra sidan om risken är att en vara är felaktig. Vi kan inte acceptera några meddelanden efter 24 timmar.

Leveranstid

Vi transporterar ut beställningarna inom 24 timmar när vi väl har fått och bekräftat delbetalningen. Vi förser dig med följande nummer för att följa paketutvecklingen. Alla paket är taktfulla och säkra (Jiffy-säckar och lådor eller kuvert).

Frakt och leveransavgift

Standardtransport är gratis på alla förfrågningar förutom beställningar som exponeras för snabb service som är 5 pund (24 timmar eller 24 timmars transport). Alla offentliga beställningar bör skickas inom 48 timmar från vår erfarenhet. Beställningar över hela USA, KANADA, Storbritannien och Förenade Arabemiraten skickas vanligtvis inom 3-4 arbetsdagar.

Vi skickar om alla förlorade paket

Vänligen kontakta oss om du inte får ditt paket inom 3 arbetsdagar och 5 arbetsdagar för resten av världen så ska vi se över detta. Om det inte är för mycket besvär, inkludera ditt beställnings-ID och ditt följande nummer i ditt meddelande till oss.

Returer & Ersättningar

I det osannolika fallet att du får fel produkt eller produkt inte uppfyller dina förväntningar. Meddela oss helt enkelt så att vi kan ordna ett utbyte. Vi kommer att behandla detta så snart vi tagit emot och kontrollerat den felaktiga produkten. På grund av verksamhetens natur, när din beställning lämnar vår anläggning kommer du inte att kvalificera dig för någon återbetalning eller retur, så kom ihåg att all försäljning är FINAL. Du har fram till tidpunkten för köpet till tidpunkten för avsändning på dig att avbryta eller ändra din beställning. En avgift på 10 % tillkommer vid eventuell avbokning.

Vi gör allt vårt bästa för att erbjuda en SÄKER, SÄKER och DISKRET leverans och vi ger dig också en garanti för att alla dina beställningar kommer att klara de olika sedvänjorna i ditt land.

  1. OBS: Se till att det inte finns några fel med din e-postadress, husadress, telefonnummer. Vi vill inte skicka ut beställningar till fel personer och fel adresser.
  2. 100 % riskfri och säker leverans till både hem- och postboxadresser.