VERZENDING EN BEZORGING

Prioriteitsmail

EU WEED FARM-apotheek vervoert met operaties, logistiek Mail, UPS, USPS, FedX, EMS en dynamiet, ondertekend papierwerk voor vijfsterrentransport. Volledig identificeerbaar en geen markering nodig op assortiment.

Uw bestelling volgen

U kunt uw verzoek van onze site in wezen eenvoudig volgen en belangrijke volggegevens krijgen of u aanmelden bij uw favoriete messenger-site en de verzending volgen, de huidige status van uw verzoek bekijken. U ontvangt ook een e-mail nadat we uw verzoek hebben verzonden met de volgende informatie (indien naar eigen goeddunken). Als je hulp wilt, ga je gang en neem contact met ons op.

OPMERKING: Ervan uitgaande dat u geen gegevens krijgt met uw verzoekinformatie, kijk dan eens naar uw spam, want af en toe komen er berichten in de spambox terecht.

Gegarandeerde levering (alleen bijgehouden bestellingen).

Als uw verzoek onverhoopt niet binnen vijf werkdagen is verschenen, krijgt u een gratis nieuwe verzending (volgorders als het ware). Hoe het ook zij, ervan uitgaande dat het item door de gewoonte in beslag is genomen, zullen we een herverzending aanbieden terwijl we floreren om alle verzoeken 100 procent waakzaam te verzenden.

Discreet verzendproces

NB: Voor gecompliceerde producten die beperkt zijn volgens de wetten van individuele staten;

  • Tweevoudige vacuümafdichting en geheimhoudingsbundel op alle verzoeken, zodat het niet kan worden herkend door honden (hoektanden) of elektronische sniffers.
  • Ervan uitgaande dat uw zending niet komt opdagen, kunnen we u een verificatie van de verzending geven en wordt u hersteld, maar geeft u geen kortingen, behalve als het onze fout is.
  • Het spul is vakkundig verpakt in glad plastic, ruikt niet, er is geen x-beam-infiltratie en kan niet worden herkend, zelfs niet met de deeltjesscanner. dan, op dat moment, gebundeld in een PlayStation- of X-box-container, zodat de koper dingen krijgt zoals het krijgen van een recent aangevraagde game.
  • We sturen in feite ook aangepaste bundels (politiek vast) die elke individuele controle omzeilen. Om je te onthouden van gebons, zullen de dingen in kleine bundels komen. Veel dingen, zoals hasj en gouden glas, kunnen door een vlakke envelop worden verzonden. Deze envelop wordt per post bezorgd.
  • We moeten binnen 24 uur na de transporttijd worden gewaarschuwd, ervan uitgaande dat er iets ontbreekt in het verzoek, of aan de andere kant als een item defect is. We kunnen geen kennisgevingen na 24 uur bevestigen.

Tijd om te bezorgen

We vervoeren de bestellingen binnen 24 uur, alles in overweging genomen zodra we de aflevering hebben ontvangen en bevestigen. Wij verstrekken u het volgende nummer om de pakketontwikkeling te volgen. Alle pakketten zijn tactvol en veilig (Jiffy-zakken en dozen of enveloppen).

Verzend- en bezorgkosten:

Standaard transport is gratis voor alle verzoeken, afgezien van bestellingen die worden blootgesteld aan versnelde service van 5 pond (24 uur of 24 uur transport). Alle openbare bevelen moeten binnen 48 uur worden doorgegeven vanuit onze ervaring. Bestellingen in de VS, CANADA, het VK en de VAE worden over het algemeen binnen 3-4 werkdagen verzonden.

We zullen elk verloren pakket opnieuw verzenden!

Neem alsjeblieft contact met ons op als je je pakket niet binnen 3 werkdagen en 5 werkdagen voor de rest van de wereld ontvangt, dan zullen we dit onderzoeken. Als het niet al te veel moeite is, neem dan je bestellings-ID en je volgende nummer op in je bericht aan ons.

Retourneren en vervangen

In het onwaarschijnlijke geval dat u het verkeerde product ontvangt of het product niet aan uw verwachting voldoet. Geef het ons gewoon door, zodat we een omruiling kunnen regelen. We zullen dit in behandeling nemen zodra we het verkeerde product hebben ontvangen en gecontroleerd. Vanwege de aard van het bedrijf komt u, zodra uw bestelling onze faciliteit verlaat, niet in aanmerking voor restitutie of retournering, dus houd er rekening mee dat alle verkopen DEFINITIEF zijn. Je hebt tot het moment van aankoop tot het moment van verzending om je bestelling te annuleren of te wijzigen. Bij elke annulering wordt een toeslag van 10% in rekening gebracht.

We doen al ons best om een ​​VEILIGE, VEILIGE en DISCREETE levering aan te bieden en we geven u ook de garantie dat al uw bestellingen de verschillende gebruiken van uw land zullen bereiken.

  1. LET OP: Zorg ervoor dat er geen fouten zijn met uw e-mailadres, huisadres, telefoonnummers. We willen geen bestellingen naar de verkeerde personen en de verkeerde adressen verzenden.
  2. 100% risicovrije en veilige levering op zowel thuis- als postbusadressen.